Zodra je opzegging is ingepland, zie je een waarschuwingsbanner op de Subscription-kaart: "Subscription will be canceled at the end of the current period." Je houdt gewoon volledige toegang tot het einde van je huidige factureringsperiode — opzeggen sluit je dus niet meteen buiten.
Dan zeg je niet op binnen JustStock, maar via je Shopify admin:
Verwijder je de JustStock-app uit Shopify, dan wordt je abonnement ook direct opgezegd — Shopify trekt JustStock's toegang in als onderdeel van de deïnstallatie, en JustStock markeert het abonnement automatisch als opgezegd aan onze kant.
Zodra je abonnement de status canceled bereikt, laat JustStock een optie zien om je opnieuw te abonneren (kies een plan en, voor Stripe-accounts, voeg opnieuw een betaalmethode toe) mocht je later terug willen komen. Je gegevens worden niet verwijderd wanneer je opzegt.

Ontdek op je gemak wat JustStock voor je kan betekenen